Inneställen i NY, Lyxresort på Fiji och tuff skidåkning

Några av New Yorks inneställen för Brunch just nu.

Cookshop, galet populärt ställe på nr  156, 10th Avenue

Quest, 2315 Broadway

Maialino, Maestro Danny Meyers italienska trattoria på nr 2 Lexington Avenue

Llili,  Libanesisk restaurang, nr 236 på 5th Avenue

Prune, Libanesisk restaurang på 54 East, 1:st street.

 

Lyxig privat Paradis resort på Fiji – Laucala Island Resort. Ön, som egentligen består av tre små öar, köptes 1972 av Malcolm Forbes (Forbes magazine) och han ligger begravd på ön. 2003 köpte grundaren till energidrycken Red Bull, Dietrich Mateschitz ön för 7miljoner pund.  Idag är det en superexklusiv resort med 25 spatiösa hyddor. Alla är unika och har upp till tre sovrum. Utsökt All Inclusive. På resorten finns ett stort spa och en 18 håls golfbana i mästerskapsklass.

www.laucala.com

 

Äventyrskidåkning och Resorten Gulmarg i Kashmir.  I Himalaya, området Jammu och Kashmir, i norra Indien finns världens högst belägna skidområde. Gulmarg gondola går till 4.084 meter  ö.h vid Afarwat Peak  Skidområdet som inte är preparerat särskilt mycket lockar duktiga skidåkare. Det är pudersnö i orörd vacker natur . Har man tur kan man få se både den skygga snöleoparden, örnar och apor.

Ann-Marie