Jumby Bay – en av våra lyxiga favoriter i Västindien

 

Jumby Bay Island är en av våra favoriter i Västindien. Med British Airways direktflyg (från Gatwick) landar man på lilla Antigua. Ön har otroligt många fina vita stränder, men vi fortsätter till den lilla privata ön Jumby Bay. När man fått bagaget väntar en limo som kör ner till kajen där båten väntar. Resan över till ön tar ca 10 minuter och där möts man och får de obligatoriska kalla servetterna och rom punch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Jumby Bay finns 32 privata villor som man kan hyra inklusive personal. Men det finns också 40 rum/sviter och flera ligger direkt vid den otroligt fina vita stranden. Det finns 3 tennisbanor, tjusigt Spa och tre restauranger att välja bland och på ön är det All Inclusive av högsta kvalité. Många är stamgäster eller äger någon av de 32 eleganta stora villorna på ön. Det märks att barmästaren vet hur de föredrar att få sin martini eller andra aperitifs innan middagen..

 

 

 

 

 

 

 

När man ska ta sig runt på ön kan man cykla eller ringa efter transport med golfbuggy. Men ön är ganska platt och det är inga stora avstånd från sviterna till restauranger, barer eller spa. Jumby Bay Island är ett paradis med det bästa av allt man älskar i Västindien. En perfekt plats när man vill ta det lugnt, njuta, bli bortskämd, njuta av sol och bad under kalla, mörka vintermånader. Vi längtar alltid tillbaka…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *