Superlyxiga Jumby Bay Private Island Resort

5.0.2

Västindien har många sagolika paradisöar. En del är privata och extra exklusiva som Bransons Necker Island, Mustique Island och Jumby Bay Island Resort. Det är platser som är helt underbara för par men också perfekt för en familj eller några vänner som vill hyra en härligt spatiös och lyxig villa under semestern.

Jumby Bay blev vi förälskade i redan första gången vi kom dit. Den ligger strax utanför Antigua. Från flygplatsen körde väntande limo till kajen intill. Sen tog det bara tio minuter med båt till resorten. Där eskorterades vi till en hotellsvit precis vid den vita stranden. Dagarna på Jumby Bay var verkligen paradisiska och det är en av många favoritdestinationer i Västindien. Efter förra vinterns renovering och tillbyggnad har allt om möjligt blivit ännu bättre.. 

 Ön har långa fina vita korallstränder. Längs dem ligger superlyxiga villor, som man kan hyra.  Många av dem har dessutom egna pooler. Det finns också ”vanliga” hotellsviter förstås. Ön är bilfri förutom golfbilarna som sköter transporterna mellan villor och restauranger, Spa, gym etc. Men de flesta använder cyklarna som finns tillgängliga överallt eller promenerar.

Jumby Bay är en All Inclusive resort där allt ingår, även vattensporter. Servicen är outstanding liksom restaurangerna. Men prisläget har förstås blivit högt….

 Men det är en riktig drömdestination

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *