British Airways erbjuder extraordinär terapi – bl a för rökare

britishairways_216861897396029

Från första mars finns en form av ombordterapi som hjälper resenärer på British Airways att starta sin ”resa” mot bättre hälsa och välmående i flygstolen.
Detta erbjuder man på sina långflygningar och passageraren kan luta sig tillbaka och koppla av under tiden som man lyssnar på något program i en serie av fem. Dessa 30 minuters program som man kan välja mellan är inspelade av den engelske hypnosterapisten Mark Bowden.

747 Refresh Ground Trial September 11th 2015 British Airways Picture by: Stuart Bailey / British Airways
BA:s underhållningsprogram ombord innehåller Hur gå ned i vikt, Sluta röka, Sluta dricka alkohol, Äta mer frukt och grönt samt hur man kan utveckla en mer positiv mentalitet.
BA anser att det är väldigt viktigt för oss att resenärerna mår bra under flygningarna varför detta är en del av det underhållningssystem man erbjuder.
Mark Bowden själv säger att det givetvis är fantastiskt att ett flygbolag som BA erbjuder denna form av hypnosterapi ombord. Genom att lyssna på dessa program kan man lära sig att både koppla av och fokusera.

britishairways_21686774569071britishairways_2168620559351812
Han säger vidare att: ”det är ett effektivt sätt att ändra på ett personligt beteende till det bättre. Man kan därigenom ändra sitt liv mot ett ökat välmående. Och lyssnar man regelbundet så är det som att träna en muskel – alltså det hjälper lyssnaren att få hjärnan att återfå nya hälsosammare vanor och beteenden.
Lars L mars -16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *