Nyårshälsning

Under hösten har vi spanat in det bästa på några solsäkra destinationer.

Vi började med några lugna dagar på Grenada. Sen fortsatte  vi till Trinidad & Tobago. Där reste vi runt och utforskade både charmiga boutiquehotell och att bo i magnifik lyxvilla på Stonehaven. Villorna där skapades av framlidne Mustique-svenske Arne Hasselquist. På Tobagos norra del kunde vi uppleva mycket av öns otroliga fågelliv. Här svävade colibris utanför hotellrumsdörren. Catamaranutflykt, många bad och snorkling och obligatorisk rompunch blev det också. Och vi kollade naturligtvis Tobagos och Trinidads bästa golfbanor. Sen tog vi BA-flyget från Port of Spain. Alltid lika skönt med riktiga Lie Flat på hemresan.

En tur till Gran Canaria för att vara med på invigningen av nya fina Radisson-hotellet blev det i slutet av oktober. Hotellet består till största delen av stora sviter med jacuzzi på balkongen. Så där kan man sitta och se solnedgången om man inte föredrar baren högst upp. Där samlas man ofta för att ta en drink och beundra solnedgången.

Senaste resan gick till populära Phuket i slutet av november och början av december där vi bodde på resorter utanför de vanligaste turiststråken. Phuket har många fantastiska resorter. Några av våra favoriter är Trisara, Amanpuri och Anantara.

I januari åker vi till resemässan Matka i Helsingfors och sen reser vi västerut i slutet av januari till USA:s västkust.

God fortsättning på det nya året!