Världens lyxigaste hotell byggs i Dubai

I Dubai byggs just nu Världens lyxigaste hotell på Jumeira Palm Island öster om Atlantis hotellet. Om ett par veckor kommer det första gästerna men invigningen är planerad till januari 2023. Många av Världens lyxigaste hotell finns i Dubai sen tidigare som till exempel Burg Al Arab men detta kommer att bli än mer fantastiskt.

Atlantis the Royal Dubai kommer ha sex glastorn sammanbyggda med vågräta terasser. Hotellet kommer att ha 795 rum som kostar 55.000 kr per natt men då ingår egen terass med infinitypool och egen butler som packar upp och stryker dina kläder

Det kommer finnas 17 restauranger med kända kockar från hela Världen. På 22:a våningen kommer det att finnas en 90 meter lång Skypool och därifrån kommer man ha 360 graders utsikt över Dubai och Gulfkusten. En cocktailbar med ett 7 meter högt akvarium kommer också att finnas här. Den kända Nobu öppnar sin första pool och Beach Club på hotellet vid nyår.

Ja det kommer att bli ett riktigt lyxigt hotell men frågan är vilket klientel man kommer att få med de priserna ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *