Utmärkt hotell i Nice – Radisson Blu

 

OVill

Vill du bo bra och nära flygplatsen när du kommer till Nice. Välj gärna Radisson Blu. Det är ett topphotell som ligger bara två kilometer från flygplatsen. Dessutom har de som enda hotell i Nice egen strand där det också under sommarhalvåret finns en restaurang. Men vill man inte ta sig ned på stranden finns en stor pool på taket – 150 kvm – med restaurang och bar. Dessutom stor fitnessavdelning med utsikt över stranden. Rummen är välutrustade, i synnerhet Businessrummen. Dessutom finns de största mötesmöjligheterna i Nice. Hotellet har 12 mötesrum med all utrustning och det största kan ta hela 350 deltagare. Hotellets läge är inte idealistiskt om man vill upptäcka staden Nice och framförallt den gamla staden men i övrigt ett alldeles perfekt hotell med trevlig personal.