Tennis för de mest fanatiska

Necker12JB-1836

 

I november avgörs The 2013 Necker Cup eller som det också kallas WTT Legends Camp på Sir Richard Bransons ö Necker Island i Västindien. Det finns två möjligheter att delta.

Nr 1 som är den “billigaste” innebär 5 dagar och 4 nätter på Little Dix Bay Resort på BWI. Här får man träna tennis och sista kvällen är man inbjuden till Sir Bransons privata ö för Middag, Välgörenhetsauktion och “End of the World Party” med bla Rafael Nadal och Stefan Edberg. Allt till en kostnad som börjar på $ 13.000 och uppåt. Flyg tillkommer givetvis.

Nr 2 är för den riktiga entusiasten. Här bor man på Necker Island och proffsen tränar 16 amatör team oavsett kunskapsnivå. Förutom tennisen ingår givetvis allt annat på ön från massage till dykning. Och givetvis den spektakulära kvällen med alla tennisstjärnor. Kostnad: $ 100.000 för två.

Detta event pågår 12 – 16 november och man förväntar sig många återvändande gäster. Så det gäller att hänga på snabbt om man vill vara med!

 

Necker_Beach_House_41000x42