Venedig i Lifestyle

Venedig i Lifestyle - Ann-Marie och Lars Lindmark

“Utanför Palazzo Pisani-Moretta speglar sig facklor och ljus i Canal Grandes vatten. Hundratals levande ljus lyser upp de vackra stora rummen. Festligheterna här fortsätter som på den tid då kejsar Napoleon och den ryske tsaren kom hit på bal. En del gäster anländer i gondol. Alla är klädda i praktfulla tidstypiska kläder. De har stora peruker och vackra masker. Hela stan är full av uppsluppna människor som firar Il Carnevale, den stora Karnevalen. Den pågår i drygt en vecka och kulminerar Fettisdagen. Överallt pågår olika event och hela staden är rustad för festande. Ingen tänker på världens problem och kriser, inte just nu i alla fall.”

Läs hela artikeln som pdf här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *