Sugar Bay – en helt ny fin resort på Barbados

Sugar Bay 2

När vi var på Barbados i mitten på november bokade vi en resort på Barbados mellan huvudstaden Bridgetown och flygplatsen i området Hastings.

Det visade sig när vi anlände att man öppnat dagen innan vi kom dit. Alltså var resorten Sugar Bay inte helt färdig då men måste ändå framstå som mycket bra.

Man kommer vara helt färdiga i mitten på december och då kommer Sugar Bay att vara en fullfjädrad anläggning med flera restauranger, över 100 rum av olika kategori, stor pool, fin sandstrand, rev med fiskar, Hawkbills och Sjöhästar samt ett fint Spa. Dessutom är det en all inclusive anläggning av hög kvalité. Det innebär att all mat och dryck ingår.

Sugar BAy 3                                                          Sugar Bay 6

 

 

 

 

 

 

 

Vi bodde i ett rum med havsutsikt och med balkong – ett mycket modernt rum med inglasat badrum i senaste tappning. Maten var mycket välsmakande och när vi var där var två restauranger i drift. När ytterligare två tillkommer, bl a ett Steakhouse kommer matupplevelsen vara utmärkt. Dessutom måste vi framhålla personalen som en av de bästa vi upplevt i Karibien – trevlig, positiv och uppmärksam viket man inte alltid upplever på alla öar i Västindien.

Sugar Bay 7

Sugar bay 1

 

 

Så vi kan rekommendera Sugar Bay vid ditt nästa besök på Barbados.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *