Bvlgari´s nya lyxiga hotell i Dubai

Dubai har så många lyxiga hotell att det kan vara svårt att välja bland dem. Nu har legendariska juvelerarmärket Bvlgari öppnat ett nytt härligt hotell. Det ligger på en egen ny ö som ägs av Dubais Shejk Mohammed och naturligtvis är allt helt utsökt. På den skapade hästskoformade ön ligger alltså Bvlgari´s hotell och villor längs vita stränder och intill ligger Bvlgari´s Yacht Club. Arkitekt Antonio Citterio och Patricia Viel har skapat en lyxig romersk-italiensk miljö med bland annat mycket Carrera marmor. Foton av magnifika juveler och italienska ikoner som Monica Vitti pryder väggarna.

I de tre restaurangerna serveras italienska läckerheter, både klassiska och nya spännande kombinationer. Namnen är också helt enkelt italienska som Il Restaurante, IL Bar etc. Dessutom finns Hoseki en speciell japansk restaurang.

Cocktails kan man njuta under parasollerna runt poolen hela dagen eller så tar man en buggy till öns marina och yacht club, njuter av något gott medan man beundrar utsikten. Vill man besöka Dubais stora shoppingmalls är det 15 minuter med bil dit. Till flygplatsen är det bara 20 minuter.

Det finns 101 rum inklusive stora sviter. Dessutom har man 20 hotellvillor som är på 175 kvadratmeter upp till hela 540 kvadratmeter. Passar perfekt för till exempel en barnfamilj och naturligtvis har hotellet en stor kids club också.

I hotellets spatiösa härligt lyxigt Spa njuter man gärna för på spamenyn finns så många behandlingar man vill pröva….

.Emirates flyger från 1 december två gånger per dag till Dubai från Stockholm med en Boeing 777.

Ann-Marie/ september 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *