Nu är Stockholm Travel Show igång

Travel Show 1 unnamed[1]Trave show 3

 

 

 

 

 

Idag torsdag drog Travel Show i Centralen i Stockholm igång. Flera olika företag i när- och fjärrområdet avseende reserelaterade produkter är närvarande under de närmaste tre dagarna. Här finns allt från Finnair med influgen jultomte strax norr om Rovaniemi i norra Finland till Trinidad och Tobago i söder. Inget fel på jultomten, han kommer nog charma många barn de närmaste dagarna men just nu längtar man nog mest till södra Karibien. Mässan växer för varje gång och det ska bli intressant att följa hur den kommer att utvecklas succesivt. Just nu tycks den ha medgång och det vore väl konstigt om inte en resemässa i Stockholm skulle kunna etablera sig och växa någon gång. Här finns trots allt det största underlaget för researrangörerna i Sverige och Norden.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *