Ralph Laurens nya restaurang New York – The Polo Bar

polo_bar_01[1]

Nyöppnade The Polo Bar ligger alldeles intill den stora Ralph Lauren butiken på Fifth Avenue vid East 55th gatan. Det är Ralph Laurens första restaurang i NY city. Innanför en hög glasdörr ligger baren som vi tycker serverar stans bästa Dry Martini. En trappa ner ligger matsalen, naturligtvis inredd med mycket läder, tavlor med motiv av polospelare och hästar. Ralph, som själv älskar hamburgare, har förstås sin egen variant matsedel. Naturligtvis är den populär – En cheesburgare med knaprig bacon, sallad, tomat och lök men här är allt av absolut bästa kvalité och smaken därefter. Utsökt, liksom övriga rätter på menyn.

polo_bar_04a[1]

 

polo_bar_03a[1]

 

 

Mars 2015/ Ann-Marie Lindmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *