Fantastiska musikaler med Silja på Östersjön

20150330_173930

Idag den 1 april – och det är inget aprilskämt – inleder Siljaline två månader med musikaler ombord på sina båda kryssningsfartyg till Helsingfors. Det är de två klassiska FAME och Saturday Night Fever som framförs under en och en halv timme ombord med speciella uppsättningar från Londons West End. Över 3.000 personer sökte jobben ombord och man har övat i sex veckor innan premiär.

Silja Serenade presenterar FAME och Silja Symphony erbjuder passagerarna Saturday Night Fever två gånger per kväll. Föreställningarna ingår i kostnaden för resan men man behöver boka plats i samband med att själva kryssningen bokas. Endast ca 300 gäster får plats vid respektive framträdande.

20150331_080726 (1)

 

Jag hade tillfälle att se båda föreställningarna innan premiären och det är mycket bra underhållning med utmärkta dansare och sångare. Full fart från början till slut. Och bra livekomp. Vilken gillade jag bäst? Ja, svårt att säga men jag väljer nog Saturday Night Fever för Bee Gees melodier håller fantasiskt bra fortfarande. Så passa gärna på att se bra underhållning på Helsingforsbåt och glöm inte den goda maten ombord i någon av specialmatsalarna.

 

20150331_080758

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *