MSC fartyg angör ö utanför Abu Dhabi

MSC ö vid Abu Dhabi

Med start i december i år kommer kryssningsrederiet MSC att anlöpa strandoasen Sir Bani Ýas. Denna ö ligger strax utanför Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. Det är en naturlig ö som är 2.5 km lång. Ön erbjuder något för alla smaker – avkoppling, äventyr, naturupplevelser och kultur. Allt finns att tillgå på denna ö- Men här finns givetvis vackra sandstränder, promenadstråk, avslappnande Spa.

Men det går även att finna äventyr om man har den läggningen. Här kan man boka en 4×4 expedition med bil eller ett mountainbike pass. Dessutom finns en mängd olika sportaktiviteter inklusive allt som har med vatten att göra.

Ön är ett av regionens största naturreservat. Här har man satsat på att bevara den biologiska mångfalden och exempelvis ta hand om utrotningshotade djur men även träd och plantor. Så här finns mycket att utforska för den som är intresserad, till och med ruinerna av ett tidigt kristet kloster från 500-talet före Kristus.

Första avgång för att ha möjlighet att besöka Sir Bani Yas är den 3 december i år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *