Skidspecial i Älskade Östermalm

Skidspecial av Ann-Marie Lindmark i magasinet Älskade Östermalm

Längtar du till gnistrande vit snö och en sol som strålar från klarblå himmel? Att kasta dig nerför välpreparerade pister eller åka offpist i orörd pudersnö? Hotell i all ära men många föredrar att hyra ett chalet, speciellt då man reser som familj eller större sällskap. Det finns naturligtvis många varianter i olika prislägen, men också några extra lyxiga chalet med butler som väntar med kyld champagne framför brasan när man sparkat av sig snön. Här är några av våra favoriter bland lyxiga chalet och hotell.

Text: Ann-Marie Lindmark

Artikeln har tidigare publicerats i magasinet Älskade Östermalm. Läs som pdf här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *