Flyg Jorden runt i PrivatJet och bo på lyxhotell – allt förpackat och klart!

4s_jet_maldives-06746-1

Ja detta finns faktiskt och heter Four Season Jet. Det är alltså lyxhotellkedjan som har byggt om en Boeing 757 till en lyxig all business jet med endast 52 platser ombord – alla är lieflat och servicen ombord är givetvis överdådig. Här serveras fantastiska måltider ombord och ädla drycker, exempelvis champagnen Dom Perignon. Och man bor givetvis på Four Seasons femstjärniga hotel runt om i världen.

cq5dam-web-580-3261

Man har flera olika alternativ som bygger på olika tema, t ex kultur. Just nu går en resa som täcker allt från Costa Rica till Hawaii, Sydney, Langkawi i Malaysia, Mauritius, Serengeti i Tanzania, Marrakech och Lissabon.

cq5dam-web-400-4004

Resan pågår i 25 dagar. Eftersom så mycket ingår på resp ställe inkl flyget så blir priset givetvis därefter -135.000 $ per person. På hemsidan finns fler alternativ att välja på under senare delen av 2016 och under 2017.

cq5dam-web-580-3268

cq5dam-web-400-4008

 

 

 

 

 

 

Men jag tror det är oslagbart om man vill göra en resa ” Once in a Lifetime”.

www.fourseasons.com/jet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *