Nytt julbord av kocklandslaget på Viking

Den 16 november är det premiär på julbordet på Viking Lines men igår var det några av oss som fick provsmaka. Även i år är julbordet arrangerat av kocklandslaget. Nytt för i år är bland annat fler veganska rätter och ett barnens julbuffé.Under tiden fram till jul serveras närmare 200.000 julbord på Viking sju fartyg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredrik Andersson leder det svenska kocklandslaget som består av elva kockar o konditorer. I år har man överträffat sig själv med hur många o läckra inläggningar som helst och en kräftsill som bara smälte i munnen. Men även en skagenröra som inte lämnar något övrigt att önska. Sen fanns det kallskuret och varma rätter på det 30 meter långa bordet. Det mest ovanliga var väl vegansk “skärgårdsill”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Julbordet serveras fram till den 26 december och kostar från 320 kronor inklusive dryck – ett fantastiskt pris för ett julbord som tar priset.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *