Svenska Kockpriset i Gastronomisk Hållbarhet

I tisdags hölls på Grand Hotel i Stockholm en tillställning där man för första gången utsåg Årets Kock i Gastronomisk Hållbarhet i regi av Taste by Globe. Det tilldelades Filip Gemzell från Restaurang Äng. Det var en stor publik som övervarade evenemanget som också innehöll paneldebatter om matsvinn och hur man kan få bättre hållbarhet i såväl produktion som förädling.
Pristagaren med prisutdelare
Pristagaren med delar av juryn bl a Mischa Billing
En av paneldebatterna med bl a Åsa Domeij Hållbarhetschef Axfood, Karin Brynell VD Svensk Dagligvaruhandel, Jörgen Jedbratt Kairos Partner och Magnus Samuelsson VD True Performance och fd muskelbyggare

Efter prisutdelningen följde ett mingel med god mat o dryck o hög stämning i Grands Vinterträdgård,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *