Om oss

Lasse Lindmark, frilansjournalist - lindmarkreportage.com

Lars lindmark
Frilansjournalist och fotograf inom reseområdet
+46(0)70-5958580
lindmarkreportage@gmail.com

Jag har arbetat i finansbranschen i över 30 år. Sista åren som vice vd på Handelsbanken Liv och slutligen som informationsdirektör i Handelsbankskoncernen. Under denna tid har jag rest och upplevt mycket. Mitt avtal gjorde det möjligt att sluta tidigare och börja göra mitt reseintresse till ett skriv- och fotoarbete.

Sedan sju år är jag frilansande reseskribent och sedan 2011 ordförande i The Association of Swedish Travel Journalists, en förening med 80-talet aktiva medlemmar och 60-talet associerade.

Mina specialiteter är flyg, kryssningar och destinationer men skriver gärna om annat också, till exempel stora yachter då segling är en av mina semestersysselsättningar i vår 36 fots segelbåt.

 

Ann-Marie Lindmark, frilansjournalist - lindmarkreportage.com

Ann-Marie Lindmark
070-7301720
annmarie.lindmark@gmail.com

Jag har alltid älskat att resa och har sedan 60-talet besökt 100-talet länder och avverkat många varv runt jorden. Bodde även en tid i Monaco. Jag har alltid tyckt om att skriva och dela med mig av mina intryck. Under många år arbetade jag med marknadsföring inom finanssektorn och som PR-konsult, men slutligen valde jag att helhjärtat ägna mig åt det jag brinner för och började som frilansskribent i slutet av 90-talet. Då inledde jag ett långt samarbete med det nystartade magasinet Connoisseur.

Min inriktning är i huvudsak lyxiga destinationer, femstjärniga resorter, unika boutiquehotell och spa. Jag skriver också en del om de bästa golfbanorna välden över. Har intervjuat Richard Branson, Sophia Loren och flera andra intressanta personligheter. Skriver och fotograferar för livsstilsmagasin, dagstidningar och branschtidningar.

Och så älskar jag svensk sommar och segling i Stockholms skärgård!