Många nya kryssningsfartyg nu!

Det verkar inte vara någon hejd på kryssningsrederiernas frammarsch nuförtiden. Allt fler kryssningsfartyg kommer ut på marknaden och de blir bara lyxigare och lyxigare. För inte så länge sedan kom Regent med sitt Regent Grandeur. Ett fartyg som är det häftigaste som Regent kommit med på de senaste åren.

Ett annat rederi som kommit med ett fartyg det senaste halvåret är Silversea som kom med Silver Nova och nu är det dags med ännu ett – Silver Ray.

Ett nytt rederi är Explora som är MSC.s fartyg inom lyxsegmentet. Ifjol kom Explora I och nu i augusti är det dags för Explora II. MSC har ju sedan tidigare sin Yacht Club som är ett fartyg i fartyget. Det är en lyxigare del av deras ordinarie kryssningsfartyg. Vi tycker Yacht Club ger mycket för pengarna men skall testa Explora i september.

Ritz Carlton är ett annat ganska nytt rederi inom lyxklassen. För ett par år sen debuterade man med Evrima och nu är det dags för ILMA. Dessa fartyg tar knappa 300 passagerare och är ytterst lyxiga, närmast excellenta.

Oceania Cruises kommer med ett helt nytt fartyg 2025 som kommer att heta Allura. Oceania är kända för sitt utmärkta kök ombord och har också lite mindre fartyg.

Ja detta är några av de fartyg som precis kommit eller är på väg den närmaste tiden. Lyxen kommer att fortsätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *