Nu har Paris Ritz öppnat

 

 

Paris Ritz

Paris Ritz som har varit stängt sedan augusti 2012 för renovering öppnade 6 juni. Den omfattande renoveringen har kostat runt 450 miljoner USD. Det är den välkände egyptiska affärsmannen Mohamed Al-Fayed som äger hotellet. De tidigare 159 rummen har blivit 142 och hälften av dem är sviter. Några av dem har fått namn efter Ritz gäster, bland andra Maria Callas och F. Scott-Fitzgerald. Hemingway var ofta gäst i baren som sedan fick hans namn redan 1994. Men häftigast är trerumssviten 302 som var Coco Chanels hem under 37 år, fram till hennes död. Den kan man bo i för 10.000 Euro per natt. Paris Ritz har nu också fått världens första Chanel Spa.

Ett legendariskt hotell på storslagna Place Vendome.

Ann-Marie/ 15 juni 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *