Qatar Airways har nu lanserat sin nya First in Business på linjen Arlanda till Doha

Nya Qsuite sätter helt nu standard på Business class- Ger möjlighet att sitta fyra tillsammans eller sova i dubbelsäng

 

Den nya Qsuite introducerades andra halvåtet 2017 och har succesivt införts på linjer världen över och nu har den alltså kommit på Airbus 350 planen från Stockholm till Doha. Denna gör det möjligt för passagerare som sitter bredvid varandra att skapa egna privata rum med upp till fyra stolar genom justerbara paneler och TV-skärmar. Dessutom ger den nya sviten möjlighet att bädda en dubbelsäng – först i business klass över huvud taget.

Så nu är själva resan verkligen en del av semestern t ex till Maldiverna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *