Ny häftig resort på Maldiverna

Maldiverna har väldigt många resorter och många är femstjärniga. Vi har några favoriter där. Constance Moofushi, Oszen by Atmosphere och Constance Halaveli är några av dessa. Men det tillkommer hela tiden nya resorter och en ny sen i somras är Grand Park Kodhipparu, Maldives.

 

Resorten ligger bara 20 minuter med speedboat från Male International Airport. Alltså ett behagligt avstånd när man landar efter en ca drygt 10 timmars flygning. Den ligger på North Male atollen och är givetvis ensam på ön.

På ön finns 27 Lagoon Water Villas och 31 Ocean Pool Villas, 28 Ocean Water Villas, 11 Laggon Pool Water Villas och 19 Beach Pool Villas. Dessutom finns fem Grand Residance Villas som är på hela 210 kvm. Övriga är på 78 kvm och uppåt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det stora korallrevet som omger ön är perfekt för snorkling, dykning och olika vattensporter.

Vill man koppla av så är det gratis yoga lektioner dagligen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla restauranger erbjuder 360 graders vy ut mot lagunen eller havet. Det finns tre restauranger på ön. The Edge erbjuder måltider morgon, lunch och middag. FireDOOR är öns ”fine dining” öppet på kvällen och med en modern meny och med ett fantastiskt Showkök  som erbjuder det bästa från havet och köttriket. Brezze Poolside Dining& Bar har ett asiastiskt och medelhavsbetonat kök och färgglada cocktails.

Grand Park Kodhipparu, Maldives är en ny fantastisk resort i en härlig miljö. Här får man uppleva allt från azurblått hav och vita stränder till varma tropiska nätter i en härlig miljö.

Lasse/september-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *